Akut Vagt? Ring 7025 2727

 

Har du modtaget trusler?

eller er du på anden måde blevet forulempet, - måske endda blevet stillet i udsigt, at "jeg venter på dig når du skal hjem i aften" - "jeg er godt klar over hvor du bor" - eller lignende modbydeligheder, så har du måske behov for hjælp og støtte, fra en af vores Vagter + Vagtens arbejdsivrige og Politihundeuddannede Schäferhund.

Så hvis du står akut og har behov for, at der skal møde en tryghedsskabende Vagt med hund, i eksempelvis din virksomhed, i dit hjem, på Jobcentret, i Kirken, på Socialforvaltningen, på Kommunen, eller et helt 3´die sted, så er vi bare klar, døgnet rundt, alle dage, hele året rundt.

Vi møder med 1½ times varsel, på Sjælland og det meste af Fyn.

Udover et beskedent tilkaldegebyr, vil der ikke forekomme yderligere tillæg af nogen art. Det vil sige en fair, fast pris pr. time. Uden overraskelser.

Vi har kun ét krav til dig, og det er; at vi skal kunne få verificeret, at din henvendelse er legitim, før vi kører til den adresse, hvor vi er ønsket. Vi aftaler telefonisk, hvilke oplysninger vi skal bruge fra dig, før vi kører.

Mere skal der ikke til - og vi er på vej.

Vores Respons-Alarm Teams, er hurtigeeffektive, og har altid en Politihunde-uddannet Schäferhund, bagest i bilen, klar til at arbejde.

 

Kontakt os uforpligtende

70 25 27 27

CAPTCHA