• Dansk
    • English

Akut Vagt? Ring 7025 2727

Har du modtaget trusler?

Har du modtaget trusler?

Eller er du på anden måde blevet forulempet, – måske endda blevet stillet i udsigt, at “jeg venter på dig når du skal hjem i aften” – “jeg er godt klar over hvor du bor” – eller lignende modbydeligheder, så har du måske behov for hjælp og støtte, fra en af vores Vagter + Vagtens arbejdsivrige og Politihundeuddannede Schäferhund.

Kontakt os 24/7/365 og  helt uforbindende på tlf. 7025 2727

Brandvagt?

Har du akut behov for en erfaren veluddannet tryghedskabende Vagt (med eller uden hund) i eksempelvis din virksomhed, – i dit hjem, – på Jobcentret, i Kirken, –  på Socialforvaltningen, – på Kommunen, eller som brandvagt et helt 3´die sted, så er vi bare klar.

Vi møder med maksimalt 1½ times varsel.

Udover et beskedent tilkaldegebyr, vil der ikke forekomme yderligere tillæg af nogen art. Det vil sige en fair, fast pris pr. time. Uden overraskelser.

Vi har kun ét krav til dig, og det er; at vi skal kunne få verificeret, at din henvendelse er legitim, før vi kører til den adresse, hvor vi er ønsket.

Vi aftaler telefonisk, hvilke oplysninger vi skal bruge fra dig, før vi kører.

Mere skal der ikke til – og vi er på vej.

Vores Respons-Alarm Teams, er hurtige, effektive, og har altid en Politihunde-uddannet Schäferhund, bagest i bilen, klar til at arbejde.

De af vores hundeførere der arbejder med vores Respons-Alarm Teams, anvendes til mangt og meget.

De anvendes også for eksempel til at passe på en forretning/virksomhed, hvor det ikke er muligt, at få anden hjælp til sikring af en forretning efter et indbrud, til brandvagt, eller hvor et gitter er skåret i stykker, eller hvor eksempelvis facaden/indgangen ikke kan repareres midt om natten, eller i weekenden.

Eller en indsats fra vores Respons-Alarm team, hvor andet vagtselskab udebliver af den ene eller anden årsag, – eller i det hele taget, hvor der er opstået et behov for Vagt & Sikkerhed, nu-og-her.

Det vil glæde os meget, hvis du kontakter os – og vi er hos dig indenfor maksimalt 2 timer regnet fra den tid, hvor du kontakter os.

Vi er ikke i tvivl om, at du bliver tilfreds med vores indsats.

Kontakt os på døgnvagt telefon; 70 25 27 27!

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015