Bodycamera med 11 timers optagelse + GPS

1.795,00 DKK1.995,00 DKK

Dette IP 65 bodycamera med indbygget GPS kan optage op til 11 timer i træk på 1 opladning, hvilket meget få kameraer kan gøre det efter. Bodycameraet kan også fungere som håndholdt Walkie-Talkie mikrofon, hvis du har 2 eller flere bodycameraer, der gerne skulle kunne snakke sammen.

Dette body camera har et internt lager på 32GB, som standard, men vi har også 64GB udgave på lager.

Dette kropsbårne videokamera, har mange praktiske finesser. En af dem er, at når det bliver mørkt/dunkelt, så tænder det infrarøde (IR) lys på kameraet helt automatisk, og så filmer kameraet videre, i nattelys (IR) tilstand.

Bodykameraet kommer som standard, med en lang clip til bæltet, så du kan have body cameraet på skulderen.

Se mere nedenfor.

Ryd

Varenummer (SKU): DV009 - professionelt 11 timers optagelse body camera/dashcam Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Læs mere om det tekniske hér....
Dette kropsbårne IP-65 vandtætte body kamera med indbygget GPS, kan optage op til 11 timer i træk på én opladning, hvilket få kameraer, kan gøre det efter.

Når kameraet står i sin lader/opladestation, kan det naturligvis også fungere som kørekamera i bilen. Der medfølger bil lader. Filer udlæses i øvrigt gennem USB.

Det body kamera fortæller dig med en menneskestemme og kraftig vibration, at nu optager/slukker du det kropsbårne kamera, når du trykker på en knap i et par sekunder. Således kan du være helt sikker på, at kameraet rent faktisk optager, – også uden at kigge på kameraet. Og sikker på, hvornår kameraet slukker.

Dette kropsbårne videokamera, har mange praktiske finesser. En af dem er, at når det bliver mørkt/dunkelt, så tænder det infrarøde (IR) lys på kameraet helt automatisk, og så filmer kameraet videre, i nattelys (IR) tilstand. Bodykameraet kommer som standard, med en lang clip til bæltet, så du kan have body cameraet på skulderen.

I pakken medfølger:

1 x USB kabel
1 x Billader
1 x Instruktionsbog
1 x Driver CD
1 x Universal metal clip
1 x Ladestation
1 x Epaulette clip til skulderbåret body camera.

Læs specifikationerne her på siden – og så vil du se, at der virkelig er tale om et “high-end” kamera, til en meget fornuftig pris. Engelsksproget manual og software.

Yderligere information

Udgave

32GB udgaven, 64GB udgaven

Du kunne også være interesseret i...