NITECORE I4 intelligent batterioplader med flere features

199,00 DKK

Nitecore I4 er en intelligent batterioplader, der er særdeles velegnet til, at oplade og overvåge opladningen på op til 4 batterier, uafhængigt af hinanden, og automatisk registrere batteriniveauet for, at vælge den rigtige spændings- og opladningstilstand for hvert enkelt batteri.

Nitecore I4 intelligent multioplader anvender ACD teknologi (Active Current Distribution) til, aktivt, at distribuere sin effekt mellem 4 spor/batterier, på en ordnet måde for at opnå effektiv og hurtig opladning. 

De røde/grønne indikatorlys fortæller ladestatus på hvert enkelt batteri; er opladningen igang eller er opladningen afsluttet. Denne evne gør Nitecore I4 særdeles nem at betjene.

Den indbyggede reverspolaritetsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og overtidsbeskyttelse, sikrer pålidelig ydeevne og forbedret sikkerhed.

Se mere nedenfor.

På lager

Beskrivelse

Læs mere om det tekniske hér....
Nitecore I4 intelligent batterioplader.

Designet og bygget på det succesfulde fundament, som dets forgænger lagde, er NEW i4 en oplader med “state-of-the-art” design og funktionaliteter.

Denne I4 intellioplader er designet til at fungere umådeligt med et stort udvalg af genopladelige batterier og kan oplade 4 batterier samtidigt. Med sin accelererede opladningshastighed på op til 1,5A, vil fuld opladning af batterier med stor kapacitet ikke længere være en frygtelig proces.

Den geniale Active Current Distribution (ACD) -teknologi gør det muligt for denne Digicharger i4 at bringe hele opladningen på en ordnet måde afhængigt af brugerens præferencer.

De nye teknologier giver mulighed for at skelne ikke-genopladelige batterier fra genopladelige, og den nye i4 vedtager den rigtige opladningstilstand for forskellige batterityper og kapaciteter. Brugere kan også konfigurere sine indstillinger, så de passer til deres individuelle behov.

Fire uafhængige indikatorer giver feedback i realtid om batteristatus.

Funktioner:

Oplader op til 4 batterier samtidigt
Opladningshastighed op til 1500mA i hver enkelt slot
Overvåger hver af de 4 pladser individuelt
Aktuel strømfordeling (ACD)
Automatisk opsparingsspænding af batterierne for passende spænding og opladningstilstand
Tre ladningstilstande: Konstant strøm, konstant spænding, -dv/dt Stopper automatisk ved opladning. Indbygget beskyttelsessystem: Overladningsbeskyttelse, beskyttelse mod omvendt polaritet og kortslutningsbeskyttelse.
Aktivérer udtømte Li-ion-batterier.
Designet med optimal varmeafledning
Certificeret af RoHS, CE, FCC og CEC

Specifikationer:

Forbrugere, hobbyister og teknikere kan intelligent oplade op til fire Li-ion, Li-ion-polymer, Ni-mh eller NiCd-batterier afhængigt af størrelsen af ​​disse.

NITECORE i4 Digicharger Smart Charger 4 Slot.

Kompatibel med AA, AAA og mange andre batteristørrelser, f.eks. 18650, 14500 og 18350.

Denne Nitecore Digicharger justerer opladningsparametre afhængigt af det isatte batteri og stopper med at lade, når batteriopladningen af det enkelte batteri er færdig.

1 x NITECORE Digicharger i4
1 x Brugsanvisning (Engelsk)
1 x Strømledning

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NITECORE I4 intelligent batterioplader med flere features”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Du kunne også være interesseret i...