Døgnvagt +45 70 25 27 27

Hotel- Event- & Festvagt

Lokalt arrangement

Eventvagt til ethvert arrangement.

Står du og skal afholde en fest, en fødselsdag, et jubilæum, en konfirmation, en koncert, eller anden form for event?

Og har du bare overhovedet ikke lyst til, at ikke-ønskede personer, braser ind til dit event for, at ødelægge dagen for dig og dine gæster, så kan vi garantere dig, at det kommer ikke til at ske, på vores vagt!

Udover at sikre, at ikke-ønskede personer ikke kommer ind til din event, så scanner og visiterer vi samtidig dine tilladte gæster, for alt der måtte kunne bruges uheldigt, - metalobjekter, ulovlige stoffer m.v.

TeliaParken

Vi visiterer/scanner naturligvis kun dine tilladte gæster, hvis det er et ønske fra den kontaktperson vi skal samarbejde med, ved eventen.

Hvis en eller flere gæster skulle risikere, at gå amok og er helt uregerlige, så sørger vi naturligvis hurtigt for, at freden genoprettes, og, at de pågældende gæster der er gået over stregen, følges væk/ud, alt efter de retningslinjer som vores kontaktperson har udstukket.

Royal Arena

Du kan også se lidt på et udsnit af vores referencer. Du kan du se nogle af de kunder, som Dansk Vagt betjener, - hvor sikkerheden ved events, altid skal være 100% i orden. 

Hos de fleste af vores kunder indenfor afholdelse af diverse events, - arbejder vores professionelle Vagter med sikkerhed i flere lag.

Ikke alene varetager vi selve indgangskontrollen, - vi varetager receptionsopgaverne, - vi varetager sikkerheden udvendigt, - vi varetager runderingerne inde- og udenfor,- og vi varetager ligeledes selve nedlukningen af et event og eventuelle bygninger, - for til slut, at tilkoble alarmer.

Og for at sikre, at vores kontaktperson(er) kan se alt det som vores Vagter har set, så dokumenteres alt hvad vi laver, af de body cameras, som alle vores Vagter bærer på. På den måde kan vi dokumentere al opførsel som eksempelvis vold, klager, tumult m.v.

Vi er derfor i stand til, at sørge, at sikkerheden er i den absolutte topklasse. Bare én "smutter", så er sikkerheden kompromitteret. Det sørger vores Vagter for, ikke sker. 

Hotelvagt/ikke-uniformeret Vagt.

Hotel- & eventvagt i diskret uniform. Service og autoritet i en fornuftig blanding.

Hotel- & eventvagt i diskret habit. Service og autoritet i en fornuftig blanding.

Hvis du ønsker, at vores Vagter passer på ved events på hotel og lignende, hvor en Vagt-uniform ikke helt passer ind i billedet, så er vi naturligvis klar. 24/7/365.

Vi udfører således vagtopgaver, hvor for eksempel en pæn habit er den helt rigtige løsning.

Service, diskretion og autoritet, kan sagtens kombineres fornuftigt, så alle er tilfredse når dagen afsluttes.

Ring meget gerne til os på vores døgnvagttelefon 70 25 27 27, hvis du vil høre nærmere om denne form for "anderledes"/ikke-uniformeret Vagt, udført af professionelt vagtmandskab der har årtiers erfaring med Vagt, i alle afskygninger.

 

Kontakt os uforpligtende

70 25 27 27

CAPTCHA