• Dansk
    • English

Alarmudrykning

Hvorfor anvende Dansk Vagt til alarmudrykning?

Fordi; vores Respons-AlarmTeams er hurtigeeffektive, og de har altid en Politihunde-uddannet Schäferhund, bag i bilen, klar til at arbejde.

Vores Respons-AlarmTeams ankommer senest inden for det antal minutter, som fastsat i Forsikring & Pensions almindelige betingelser, for maksimal udrykningstid.

Vi ankommer normalt hurtigere end de af Forsikring & Pensions fastsatte udrykningstider, og i hvert fald indenfor det antal minutter vi har aftalt med dig, fra starten af vores samarbejde.

Ellers skal du ikke betale én krone …

“Vi rykker ud på alarmer fra G4S, Verisure, Den Jyske Kontrolcentral samt en række mindre og mellemstore installations/el-virksomheder”

Hunden der er med på alarmudrykning anvendes til, at afsøge, om der stadig er tyve i din virksomhed/hjem.

Er tyven undløbet, anvendes hunden til, om muligt, at finde tyvens flugtvej og spor, for ultimativt, at indfange indbrudstyven.

Er der f.eks. knust en rude, så lapper vi den sammen igen

så sne, regn og rusk ikke kan komme ind, og ødelægge dine værdier.

Afdækning er inkluderet i vores pris for alarmudrykningen, når det drejer sig om mindre afdækninger.

Vores Respons-AlarmTeams videodokumenterer alt, hvad der sker på vej til og fra alarmstedet, således, at personer/køretøjer på vej til og fra alarmstedet dokumenteres, til Politiets eventuelle videre efterforskning.

Dansk Vagt er godkendt til blandt andet alarmudrykning, fastsat af Forsikring & Pension´s krav til maksimum køretider.

Ved alarm orienterer vi dig med det samme omkring; hvad der er sket, hvorhenne i bygningen/hjemmet det er sket, hvad vi har foretaget os, hvem – om nogen – vi har tilkaldt m.v., hvis du vel at mærke ønsker dette.

PS: Hvis du vil have Dansk Vagt til, at køre på alarm(er) fra din forretning/hjem og du allerede har en ordning med et andet alarmfirma, – så skal forholdsordren til dit alarmfirma ændres. Dét er nemt, og så gør vi det helt gratis for dig.

Er du usikker på hvordan du ændrer denne forholdsordre, så kontakt os meget gerne, – så vi kan hjælpe dig med, at få lavere regninger på din alarmkørsel, samt en hurtigere alarmudrykning, end den du har været vant til. Det garanterer vi.

Ellers skal du ikke betale én krone!

Ring meget gerne til os, så hjælper vi dig med ændringen.

Kontakt os uforpligtende

70 25 27 27

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015