Døgnvagt +45 70 25 27 27

Hundevagt

 

Schäferhunden er ubestridt Vagtens bedste ven.

Sådan et par, er ikke så nemme, at komme uden om, og de 2 er et helt uhørt, stærkt makkerpar.

Det er ikke alene vores, men også andre hundeføreres erfaring, at en Politihunde-uddannet Schäferhund, uden problemer og nemt, gør det ud for mindst 10-15 Vagter - og i visse tilfælde - mere end det.

En veluddannet, godkendt tjenestehund, sammen med hundens erfarne fører, - så bliver det næppe meget bedre, rent præventivt.

Vores tjenestehunde er kåret (godkendt/mønstret) i Dansk Politihundeforening, og har efterfølgende modtaget oprykninger i de bedste programmer indenfor reglerne i Dansk Politihundeforening.
Derfor er vores tjenestehunde ikke sådan at bide skeer med, bogstaveligt talt.

Hundevagt er 99,998 % af tiden, præventivt hundearbejde

Vores hundevagter bliver ofte anvendt til bevogtning af for eksempel festivalpladsernes ydre perimetre, samt sikring om natten af teltpladser, produktionsområder, OB-vogne m.v.

På arrangementer og festivaler, er der ofte store værdier opbevaret i telte og containere. Vi kan levere midlertidige alarm/videoalarm løsninger hertil, således, at hele området kan dækkes med et minimum af resourcer.

Hundepatruljerne har en formidabel og helt enestående forebyggende effekt, i forhold til tyve og andrenuheldige grupperinger, der lusker omkring om natten, på festivalen eller på eventens område.

Hundene træner som nævnt i Dansk Politihundeforening, og er de enkelte Vagters egne hunde.

Hundene kan bruges overalt, til alle vores vagtydelser.


Kontakt os uforpligtende

70 25 27 27

CAPTCHA