• Dansk
    • English

ISO Certificering

Dansk Vagt tilbyder kun ISO certificerede sikkerhedsløsninger.

Vores vagt- og sikkerhedsløsninger, er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015. Denne ISO 9001:2015 standard anvender vi primært for, at sikre vores kunder den højest opnåelige kvalitet, innovation og sikkerhed.

Vores ISO-certificering har været i drift uafbrudt siden 2006.

ISO 9001:2015 certificeringen er således baseret på en international standard, som cirka 1 gang årligt vurderer Dansk Vagt’s evne til, – at holde hvad vi lover, – at reagere prompte på både egne og andres fejl, – at være innovative over en bred kam, – at opfylde krav fra kunder, myndigheder samt ikke mindst at vi kan dokumentere vores arbejdsgange skriftligt overfor Sikringsvagten A/S og Bureau Veritas.

Certificeringen dækker således Dansk Vagt’s vagt- og sikkerhedsløsninger, beskrevet på vores hjemmeside.

Med certificeringen har du som vores kunde, garanti for, at vi følger branchens kravsspecifikationer, som er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen og Sikringsvagten A/S – lige som du har garanti for, at vi konstant forbedrer vores forretningsgange, og løbende uddanner vores personale.

ISO 9001:2015
ISO 9001:2015

Certificeringen sikrer dig en god og ikke mindst fair rådgivning i opstartsfasen, – at den rigtige løsning bliver valgt og serviceret korrekt, – samt at hele processen bliver udført af godkendt, kompetent og veluddannet personale.
Dansk Vagt bliver årligt kontrolleret af den uafhængige certificeringsvirksomhed Sikringsvagten A/S. Desuden foretager vi i Dansk Vagt løbende intern kontrol for at sikre, at vores kunder altid får den korrekte løsning.

Når du vælger Dansk Vagt som din leverandør, kan du være 100% sikker på, at du handler med en professionel og seriøs sikkerhedsleverandør – både når det gælder rådgivning, produkter og uddannelse af vores medarbejdere, samt overholdelse af etiske regler og gældende lovgivning på området.

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015