Døgnvagt +45 70 25 27 27

Job

Vi søger lige nu, afløsere.

Kan du se dig selv i nedenstående, er du meget velkommen til, at sende os en ansøgning.

Afløser, Sjælland/Storkøbenhavn; vi er kun interesserede i ansøgere, der er ved at bestå, eller allerede har bestået det lovpligtige vagtkursus, og som er interesserede i, at arbejde som afløser indtil eventuel fastansættelse kan finde sted.

Vores krav til dig er, at du, ligesom vores nuværende fremragende medarbejdere:

 • Kan autoriseres som Vagt 
 • Er overordentlig mødestabil, og selvtransporterende
 • Er fleksibel, og ikke bange for at tage en ekstravagt, hvis det behøves,
 • Er tilfreds med at arbejde på skæve tider,
 • Besidder en meget høj arbejdsmoral,
 • Er i stand til, at arbejde stringent, efter alle udstukne regler/retningslinjer
 • Altid sætter en ære i, at være velsoigneret på dit arbejde,
 • Altid er i stand til, at optræde modent, høfligt og velovervejet,
 • Kan formulere dig flydende i dansk skrift og tale,
 • Kan formulere dig rimeligt i engelsk og tysk, - samt i de andre nordiske sprog
 • Er proaktiv og kan udvise korrekt autoritet når hvis det behøves.

Du får naturligvis den nødvendige oplæring hos de enkelte kunder, hvor din indsats er ønsket, og vi "slipper dig først løs" når vi gensidigt er enige om, at du rent faktisk er i stand til, at udføre vagtarbejdet hos den/de pågældende kunde(r), på betryggende vis.

Du må gerne - men du behøves ikke at haveerfaring med vagtarbejde, for dét kan vi nemlig lære dig alt om. 

Du skal med tiden kunne indgå i vagtopgaver som eksempelvis; eventvagt, receptionsvagt, centervagt, servicevagt, butiksvagt og hotelvagt opgaver.

Det vil være tale om vagter af skiftende længde (normalt cirka 10-12 timer pr. arbejdsdag), samt vagter, der er udlagt på alle ugens dage, hvilket derfor også inkluderer arbejde på lør,- søn,- og helligdage. Nat- og dag.

Har du en veluddannet tjenestehund, er det bestemt ikke en ulempe.

Du må gerne være i god fysisk form, og vi foretrækker, at du er ikke-ryger.

Vi glæder os til, at høre fra dig.

Send din ansøgning via formularen, som du finder nederst på denne side.

Hvad får du?

Du får en levende, alsidig og spændende arbejdsplads, hvor vi kan garantere dig, at ikke 2 dage er ens. Du møder nye og spændende mennesker, hver evig eneste dag, og du møder et reelt, åbenhjertigt og vedkommende firma og firmaledelse, der har for vane at tage medarbejderne alvorligt, når det gælder om, at medarbejderne tages med på råd, omkring medarbejdernes daglige arbejde, vagtplaner,- samt generelle arbejdsforhold, i øvrigt.

I Dansk Vagt får du naturligvis løn + eventuelle løn- og genetillæg, feriepenge, pension m.v., i hele din oplæringsperiode, som det er bestemt i vores brancheoverenskomst.

I Dansk Vagt er din løn fastsat i henhold til "Brancheoverenskomst for vagtselskaber 2017-2020 mellem DI Overenskomst II og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning."

I Dansk Vagt er du omfattet af alle lovpligtige forsikringer, fra første dag. Dette gælder naturligvis - og nok så vigtigt - også arbejdsskadeforsikring.

I Dansk Vagt er det altid muligt for dig, at opnå kontakt til en bestemmende og vidende Vagtleder, således, at du ikke står mutters alene i verden, kl. 01:00 om natten, med en opgave, du måske ikke magter selv, - af den ene eller anden årsag.

I Dansk Vagt betaler vi naturligvis hele din uniform, d.v.s. uniformsbukser, uniformsskjorter, uniformsslips, uniformspullover, uniformsjakke, uniformssko, strømper m.v., - dog ikke dit undertøj.

I Dansk Vagt er sygefraværet så småt, at det ikke kan måles i procenter! Dette faktum var én af de medvirkende årsager til, at Dansk Vagt i 2016 modtog Arbejdstilsynets Grønne Smiley.

Arbejdstilsynets Grønne Smiley, er den allerbedste Smiley en virksomhed med servicearbejde (Vagtarbejde) kan få udstedt.

Grøn Elite Smiley

Arbejdstilsynets Grønne Elite Smiley

Så dén lille grønne Smiley er vi glade for, og ret stolte af..

I Dansk Vagt vil du opleve, at kommandovejen er ultrakort og med øjeblikkelig aktion/reaktion, overfor såvel dig som medarbejder, som over for vores mange gode kunder.

Du må ikke være ansat i et, eller flere andre, Vagtfirma(er), når du er ansat i Dansk Vagt.

Vi glæder os til, at høre fra dig.

Med venlig hilsen

dv-logo-black-small

 

 

 

Send din ansøgning ved hjælp af nedenstående formular...

Send endnu en fil til os.....
Find filen ..........

Maksimum størrelse 2 MB

CAPTCHA