• Dansk
    • English

Service- & Centervagt

Din Centervagt er også dit Shoppingcenter´s ansigt udadtil!

Det er – i vores optik – vigtigt, at du, dine kunder, og dine leverandører, får så godt et indtryk af vores Vagtfunktionærer, som det er muligt.

Soignering, holdning, beklædning, udstråling, service og ikke mindst; autoritet, er alle kendetegn, som vores Vagtfunktionærer udsender.

I Dansk Vagt garanterer vi vores kunder, at også på ovenstående parametre, præsterer vores Center-, og Servicevagter 100%, – hver eneste dag.

Vi har igennem 35 år opbygget en solid viden om, og har derfor stor erfaring i, hvordan alverdens problemer (i bogstaveligste forstand) skal tackles professionelt, i såvel et Shoppingcenter, som i enhver anden virksomhed.

Vores Vagt i BonBon land

Vores Vagtfunktionærer er altid opdaterede omkring service, konfliktbearbejdning, udvidede førstehjælpskurser, defibrillator kundskaber, AIA og ABA kurser, brandbekæmpelse, evakuering, crowd management, m.v.

Dansk Vagt har siden 1986, hvor den første Lov om Vagtvirksomhed trådte i kraft, været statsautoriseret til at udøve erhvervsmæssig vagtvirksomhed, og derfor godkendt til, at udføre alle uniformerede Vagttjenester: AlarmudrykningVægtertilsyn, Vagt med forsvarshundeDørmandstjenester, samt alle ikke-uniformerede vagt- og overvågningstjenester.

Vi har naturligvis samtlige relevante, lovpligtige forsikringer på plads og gældende til hver en tid.
For eksempel forsikringer som tingskade, ulykke, udvidet hundeforsikring, arbejdsskadeforsikring, nøgletabsforsikring m.v.

Skal vi mødes?

Vi vil meget gerne dele vores erfaringer, omkring solid og positiv vagttjeneste med dig, så derfor vil vi så gerne fortælle mere om os selv, ved et kort møde.

100% uforpligtende naturligvis.

Vi lover – nej vi garanterer dig faktisk – at Dansk Vagt og vores Vagtfunktionærer, kan gøre en markant, uventet stor og positiv forskel for dig og dine kunder. Skulle du opleve, at vi en enkelt dag, ikke lever op til de krav, du har sat ved indgåelsen af et samarbejde med os, så skal du naturligvis ikke betale for den pågældende ydelse/vagt.

Det kalder vi; 100% tilfredshed-eller-pengene-tilbage-garanti!

Se også uddrag af vores referencer, og bliv overbevist.

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015