Døgnvagt +45 70 25 27 27

Webshoppen

Skal du bruge hjælp? Så ring til os på tlf. 31 25 27 27

Walkie-Talkies med ubegrænset rækkevidde.

Leder du efter Walkie-Talkie radioer med ubegrænset rækkevidde? Så er du landet det helt rigtige sted. "Ubegrænset rækkevidde - det kan da umuligt passe?!" Jo og vi har nogle af de bedste på markedet. Klik dig videre til vores radioer, ved at klikke på dette link. Se meget mere inde i vores web shop, hvor der netop nu er rigtig gode tilbud på alle vores radioer.

Læs eventuelt denne FAQ om IP Walkie-Talkies...

Ring til os på telefon: 31 25 27 27  hvis du vil vide mere om vores produkter.

Prismatch!

Vi er ret sikre på, at vores priser er så lave, at der ikke er nogen i Danmark der kan matche vores priser. Men man skal jo aldrig sige aldrig - så derfor har vi prismatch der betyder, at ser du samme vare i en anden dansk web shop - så matcher vi prisen og sender dig oven i købet en ekstra gave. Sådan!

  • Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet
  • Gælder varer fra danskejede webshops som er i Dansk Vagt´s online sortiment og på lager til køb hos konkurrenten
  • Gælder ikke restpartier, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
  • Gælder ikke levering, montering eller andre andre serviceydelser
  • Gælder for både privat og B2B handel.

Giv et gavekort!

Nu kan du give en gavekort til en heldig modtager, for eksempel hvis du er i tvivl om, hvilken vare din modtager har ønsket sig. Vælg gavekort - klik hér....


Fri fragt!

Vi sender dine varer fragtfrit i Danmark, når dit køb er på minimum kr. 599,00 inklusive moms. Vi anvender GLS Pakketransport, så du er sikker på, at du kan have dine varer dagen efter din bestilling, hvis du har bestilt dine varer inden kl. 13:00 mandag til fredag. Vi sender naturligvis også dine varer ud på lør,- søn,- og helligdage.