Døgnvagt +45 70 25 27 27

Webshoppen

Skal du bruge hjælp? Så ring til os på tlf. 31 25 27 27

Fri fragt?

Vi sender dine varer fragtfrit i Danmark, når dit køb når et minimum på kr. 399,00.

Vi anvender GLS Pakketransport, så du er sikker på, at du kan have dine varer dagen efter din bestilling, hvis du har bestilt dine varer inden kl. 12:00.

Walkie-Talkies med ubegrænset rækkevidde.

Leder du efter Walkie-Talkie radioer med ubegrænset rækkevidde? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har heldigvis en del forespørgsler, hvor vores gode nuværende og kommende kunder spørger; "ubegrænset rækkevidde - det kan da umuligt passe?!"
Men jo - den er go´ nok! Og du kan også leje udvalgte Walkie-Talkies. For et par dage, eller 100. Du bestemmer. Vi leverer.
Vi tager os af kodningen, så du bare skal tænde for Walkie-Talkien, og så snakke løs. Radioerne kan kodes så de helt præcis passer til dine behov for knivskarpe samtaler fra Skagen til Gedser - eller fra København til Miami hvis det skulle være. Kodningen er gratis.

UHF/VHF & Motorola Walkie-Talkies.

Vi har for ganske nyligt introduceret UHF/VHF Walkie-Talkies i vores webshop. UHF/VHF Walkie-Talkies er den gængse form for Walkie-Talkies der er gode, når der er tale om  begrænset rækkevidde. Altså sjældent mere radioafstand på imellem 1-3 km., i bebyggede områder, og op til cirka 4-6 km., når Walkie-Talkierne skal bruges på de mere åbne vidder. Vi koder også dine UHF/VHF radioer for dig gratis.
I vores webshop vil der også i nærmeste fremtid dukke Motorola Walkie-Talkies op.
Glæd dig, hvis du ønsker Motorola Walkie-Talkies, til absolut bundpris! 

Ring til os på telefon: 31 25 27 27  hvis du vil vide mere.