• Dansk
    • English

Handelsbetingelser

Dette dokument er handelsbetingelserne mellem dig som køber og Dansk Vagt, efterfølgende i dette dokument omtalt “vi”, “os” og “vores”.

Produktinformation:

På danskvagt.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan ringes til telefon: 31252727, hverdage mellem kl. 10:00 og kl. 18:00 – og/eller der kan sendes en mail til info@danskvagt.dk.

Priser:

Alle priserne på danskvagt.dk er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden yderligere varsel.
Alle priser er vist med og uden moms.

Bestilling:

Bestilling af måltagne varer, typisk sikkerhedsvest: vi refunderer ikke en betaling for en vare, der er specielt fremstillet til køber, ligesom forbrugsstoffer, som eksempelvis batterier, ej heller refunderes.

Levering:

Såfremt de bestilte varer er på lager, fremsendes disse samme hverdag, hvis bestillingen er os i hænde inden kl. 12:00.

Alle bestillinger er eksklusiv fragt. Vi benytter GLS fragtfirma til levering af dine varer.

Betaling:

Sikker betaling

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre personfølsomme data mest muligt. Alle indtastede betalingsoplysninger bliver sendt direkte til vores kortindløser (ePay) i krypteret form (SSL), som det kun er dig og vores kortindløser der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer betalingsoplysningerne om dig. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Betalingsmidler

På www.danskvagt.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort, VISA, VISA Electron, Meastro, Mastercard, JCB, PayPal, ViaBill & MobilePay

HUSK:

En vigtig huskeregel ved brug af betalingskort på nettet:
Øverst til venstre i din adresselinje (www.) eller nederst i browseren skal der være en placeret hængelås, der viser at betalingen er oprettet via en sikker forbindelse (SSL).


Eksempel på en tryg og sikker forbindelse:

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til info@danskvagt.dk eller telefon 31252727. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Erhvervskunder

For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt mellem kunden og Dansk Vagt. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.
Som virksomhed har du 6 måneders garanti og 6 måneders reklamationsret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet/ibrugtaget, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Er emballagen ydermere smidt væk eller stærkt beskediget, er varens handelsmæssige værdi kr. 0,00, og du vil ikke få refunderet noget beløb for varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du udøver din fortrydelsesret, for hele ordren, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Hvis du kun udøver din fortrydelsesret for dele af ordren, bliver eventuelle leveringsomkostninger ikke refunderet. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Returnering:

Har du allerede modtaget varerne, skal du returnere dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan fortryde dit køb/returnere en vare ved at:

– Afvise modtagelse af varen/undlade at indløse en forsendelse
– Sende varen i retur til vores adresse

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.

Reklamation:

Dit køb på danskvagt.dk er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, fejlagtig måltagning eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til info@danskvagt.dk eller telefonisk på 31 25 27 27.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Din vare skal sendes til nedenstående adresse:

Dansk Vagt
Fiskebækvej 4
4600 Køge

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 300,- kr. for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Privatlivspolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos www.danskvagt.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@danskvagt.dk.

Personoplysningerne registreres hos Dansk Vagt og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne permanent slettes.

Læs hele privatlivspolitikken her

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Vi kan have oplyst relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for vores kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Copyright:

Alt indhold på vores hjemmesider samt underliggende sider (subdomæner), er beskyttet efter bl.a. ophavsret -, markedsførings- og varemærkelovgivningen. Dette indebærer at varemærker, firmanavn, produktnavn, information om produkter, herunder bl.a. omtale af produkter, billeder/grafik, design layout og andet indhold på disse hjemmesider under ingen omstændigheder må downloades, kopieres eller benyttes på nogen anden måde uden at der er givet udtrykkeligt tilladelse til dette gennem en skriftlig forhåndssamtykke fra os.

Firmaoplysninger:

Hjemmesiden www.danskvagt.dk drives af:

Dansk Vagt v/Susanne Nutz
CVR-nr: 20677694
Fiskebækvej 4
4600 Køge
Tlf.:+45 70 25 27 27
E-mail:info@danskvagt.dk

Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside uden yderligere varsel. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Brugbare links:

NETS (tidl. PBS) – www.nets.eu
Forbrugerrådet – www.forbrugerraadet.dk
Den offentlige forbrugerportal – www.forbruger.dk

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015