• Dansk
    • English

Hundevagt

Schäferhunden er ubestridt Vagtens bedste ven.

Sådan et par er ikke så nemme, at komme uden om, og de 2 er et helt uhørt, stærkt makkerpar.

Det er ikke alene vores, men også andre hundeføreres erfaring, at en Politihunde-uddannet Schäferhund, uden problemer og faktisk ret nemt, gør det ud for mindst 10-15 Vagter – og i visse tilfælde – mere end det.

En veluddannet, godkendt tjenestehund, sammen med hundens erfarne fører, – så bliver det simpelthen ikke bedre, rent præventivt.

Vores tjenestehunde er kåret (godkendt/mønstret) i Dansk Politihundeforening, og har efterfølgende modtaget oprykninger i de bedste programmer indenfor reglerne i Dansk Politihundeforening.
Derfor er vores tjenestehunde ikke sådan at bide skeer med, bogstaveligt talt.

Hundevagt er 99,998 % af tiden, præventivt hundearbejde

Vores hundevagter bliver ofte anvendt til bevogtning af for eksempel festivalpladsernes ydre perimetre, samt sikring om natten af teltpladser, produktionsområder, OB-vogne m.v.

På arrangementer og festivaler, er der ofte store værdier opbevaret i telte og containere. Vi kan levere midlertidige alarm/videoalarm løsninger hertil, således, at hele området kan dækkes med et minimum af resourcer.

Hundepatruljerne har en formidabel og helt enestående forebyggende effekt, i forhold til tyve og andre uheldige grupperinger, der lusker omkring om natten, på festivalen eller på eventens område.

Hundene træner som nævnt i Dansk Politihundeforening, og er de enkelte Vagters egne hunde.
Hundene opholder sig altid i hundevognen under festen, eventet m.v., og bliver dér, indtil hundene skal bruges præventivt, hvilket faktisk er ret sjældent.

Hundene kan bruges overalt, til alle vores vagtydelser.

 

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015