Døgnvagt +45 70 25 27 27

Vagtydelser

Vagtydelser

Hos Dansk Vagt finder du bl.a. disse vagtydelser;

RUNDERENDE & ALARMUDRYKNING

Hvorfor vælge en runderende Vagt / Alarmudrykning fra Dansk Vagt?

Det kunne du gøre med tanke på vores baggrund i vores mere nd 30 års erfaring inden for Vagt- & Sikkerhed.
Vi afrapporterer til dig via e-mail, vi videodokumenterer det vi laver, vi holder ord og vi garanterer, at vi er fremme indenfor det aftalte minutantal på en alarm fra din forretning.
Skulle vi ikke opfylde det aftalte minutantal, - eller er du bare ikke tilfreds med vores arbejde, skal du naturligvis ikke betale en eneste krone for vores ydelse.
Vi er så sikre på, at vi har nogle af Danmarks bedste runderende Vagter og hurtigste alarmudrykning, at vi garanterer det med vores “100 % tilfredshed - eller pengene tilbage“.

BUTIKSVAGT

Hvorfor vælge en butiksvagt fra Dansk Vagt?

Det bør du, på grund af, at vores butiksvagter ikke alene er gode til at spotte folk, du ikke ønsker i din butik, - men også fordi, vores butiksvagter også yder allerbedste service, både overfor personalet samt overfor kunderne i din forretning.
Vores butiksvagter bærer en  præventiv uniform, hjælper gerne til med pågribelse, udfyldelse af anmeldelsesrapport, vise vej, m.v.
Vagten går rundt i butikken og hjælper til hvor det ønskes, samtidig med, at Vagten har et vågent øje på uønskede personer og bortviser disse, hvis ønsket.
Ikke tilfreds? Så skal du naturligvis ikke betale én krone for ydelsen.

SERVICE- OG CENTERVAGT

Service- eller Centervagt fra Dansk Vagt. Det bedste alternativ!

Du bør vælge Service- og Centervagt fra Dansk Vagt, da disse uniformerede vagtformer, helt klart hører til blandt vores spidskompetencer.
Ja, vi har sågar kunder i dag, der har været med os i mere end 30 år! - og 30 års uafbrudt samarbejde vel at mærke, - og dét er altså ikke noget der kommer af sig selv!
30 års uafbrudt samarbejde vidner om et højt service niveau, absolut rimelige priser, mødesikkerhed, omstillingsparathed  samt ikke mindst; fleksibilitet.
Vores Vagter efteruddannes mindst 2 gange pr. år, så du møder altid en Vagt fra Dansk Vagt der er opdateret, og klar til at yde det allerbedste. Skulle det alligevel ske, at du ikke er tilfreds, træder vores "100% tilfredshed eller pengene tilbage" i kraft.

Helt enkelt!

VAGT PÅ BYGGEPLADS - TILSYN

Hvorfor bør du vælge Byggepladsvagt eller tilsyn fra Dansk vagt?

Det bør du fordi, Dansk Vagt qua sine 30 år i vagt- og sikkerhedsbranchen, har den erfaring der skal til for, at sikre din byggeplads på den helt rigtige måde.
Hvis du ikke ønsker fast Vagt, kan vi tilbyde dig tilsyn med hund, for en pris der er 100% konkurrence-dygtig. Uden meromkostning for dig, yder vi skiltning, afrapportering via e-mail, videodokumentation samt ikke mindst; omstillingsparathed. I hele byggeperioden.
Vagt på byggeplads eller tilsyn, er klart de bedste vagtformer, når det gælder byggepladser.
Uanset hvad du måtte vælge, vil din byggeplads altid have en erfaren Vagt på pladsen, og den Vagt vil være ledsaget af en hund, der er uddannet og kåret/godkendt som Politihund, i Dansk Politihundeforening.

Kontakt os, hvis du vil sikre din byggeplads bedst muligt!