• Dansk
    • English

Vagtydelser

Hos Dansk Vagt finder du bl.a. disse vagtydelser

RUNDERENDE VAGT & ALARMUDRYKNING

Hvorfor vælge en runderende Vagt / Alarmudrykning fra Dansk Vagt?

Det kunne du bestemt overveje, da vi har mere end 35 års vagtarbejde i alle afskygninger indenfor Vagt- & Sikkerhed, Service, Parathed og Omstillingsvillighed.

Vi afrapporterer til dig med en vagtrapport der sendes via e-mail, – vi videodokumenterer det vi laver så du kan se det på video hvis du ønsker dét, og, vi holder ord og garanterer, at vi er fremme indenfor det aftalte minutantal på en alarm fra din forretning/virksomhed.

Skulle vi ikke opfylde det aftalte minutantal, – eller er du bare ikke tilfreds med vores arbejde, skal du naturligvis ikke betale en eneste krone for vores ydelse.

Vi er så sikre på, at vi har nogle af Danmarks bedste runderende Vagter og hurtigste alarmudrykning, at vi garanterer det med vores “100 % tilfredshed – eller pengene tilbage“.

BUTIKSVAGT

Hvorfor vælge en butiksvagt fra Dansk Vagt?

Det bør du, på grund af, at vores butiksvagter ikke alene er gode til at spotte folk der er uønskede, – men også fordi, vores butiksvagter også yder allerbedste service, både overfor personalet samt overfor kunderne i din forretning.
Vores butiksvagter bærer en  præventiv uniform, hjælper gerne til med pågribelse, udfyldelse af anmeldelsesrapport, vise vej, feje glasskår og tabt is op, m.v.

Vagten går rundt i butikken hvis du ønsker dét, og hjælper til hvor det ønskes, samtidig med, at Vagten har et vågent øje på uønskede personer og bortviser disse, hvis ønsket.

Ikke tilfreds? Så skal du naturligvis ikke betale én krone for ydelsen.

 

SERVICE- OG CENTERVAGT

Service- eller Centervagt fra Dansk Vagt. Det bedste alternativ!

Du bør vælge Service- og Centervagt fra Dansk Vagt, da også  disse uniformerede vagtformer, helt klart hører til blandt vores spidskompetencer. Vi elsker service!

Ja, vi har sågar kunder i dag, der har været med os i mere end 32 år! – og 32 års uafbrudt samarbejde vel at mærke, – og dét er altså ikke noget der kommer af sig selv!
32 års uafbrudt samarbejde vidner om et meget højt service niveau, absolut rimelige priser, mødesikkerhed, omstillingsparathed samt ikke mindst; fleksibilitet.

Vores Vagter efteruddannes mindst 2 gange pr. år, så du møder altid en Vagt fra Dansk Vagt der er opdateret, og klar til at yde det allerbedste service- og vagtarbejde. Skulle det alligevel ske, at du ikke er tilfreds, træder vores “100% tilfredshed eller pengene tilbage” i kraft.

Helt enkelt!

 

VAGT PÅ BYGGEPLADS – TILSYN

Hvorfor bør du vælge Byggepladsvagt eller tilsyn fra Dansk vagt?

Det bør du fordi, Dansk Vagt qua sine 35 år i vagt- og sikkerhedsbranchen, har den erfaring der skal til for, at sikre din byggeplads på den helt rigtige måde.

Hvis du ikke ønsker fast Vagt, kan vi tilbyde dig tilsyn med hund, for en pris der er 100% konkurrence-dygtig. Uden meromkostning for dig, yder vi skiltning, afrapportering via e-mail, videodokumentation samt ikke mindst; omstillingsparathed. I hele byggeperioden.

Vagt på byggeplads eller tilsyn, er klart de bedste vagtformer, når det gælder byggepladser.
Uanset hvad du måtte vælge, vil din byggeplads altid have en erfaren Vagt på pladsen, og den Vagt vil være ledsaget af en hund, der er uddannet og kåret/godkendt som Politihund, i Dansk Politihundeforening. Hvis du ønsker der skal være hund med.

Kontakt os, hvis du vil sikre din byggeplads bedst muligt!

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015