• Dansk
    • English

Event- & Festvagt

Event- & festvagt til ethvert arrangement

Står du og skal afholde en fest, et verdensmesterskab, en fødselsdag, en fodboldkamp, et jubilæum, en konfirmation, en koncert, eller anden form for event, hvor du forventer stort fremmøde?

Og har du bare overhovedet ikke lyst til, at ikke-ønskede personer, braser ind til dit event for, at ødelægge dagen for dig og dine gæster, så kan vi garantere dig, at det kommer ikke til at ske, på vores vagt!

Dansk Vagt passer på Telia Parken

Vi visiterer/scanner naturligvis kun dine gæster, hvis det er et ønske fra dig. Hvis en eller flere gæster skulle risikere, at gå amok og er helt uregerlige, så sørger vi naturligvis hurtigt for, at freden genoprettes, og, at de pågældende gæster der er gået over stregen, beroliges/følges væk/ud.

Du kan også se lidt på et udsnit af vores referencer – hvor du kan se nogle af de kunder, som Dansk Vagt betjener, – hvor sikkerheden ved events, altid skal være 100% i orden.

Og der kommer flere events til, hele tiden.

Hos de fleste af vores kunder indenfor afholdelse af diverse events arbejder vores professionelle Vagter med sikkerhed i flere lag.

Ikke alene varetager vi selve indgangskontrollen, – vi varetager de opgaver du vil have løst.

Og for at sikre, at vores kontaktperson(er) kan se alt det som vores Vagter har set, så dokumenteres alt hvad vi laver, af de kropskameraer, som alle vores Vagter bærer, hvis du ønsker det.

På den måde kan vi dokumentere al uheldig opførsel som eksempelvis vold, klager, tumult m.v.

Vi er i stand til, at sørge, at sikkerheden er i den absolutte topklasse.

Bare én “smutter”, så er sikkerheden kompromitteret.

Det sørger vores Vagter for, ikke sker.

KONTAKT OS UFORPLIGTENDE

Ring til
70 25 27 27
eller udfyld formularen:

Bureau Veritas ISO 9001:2015

ISO CERTIFICEREDE SIKKERHEDSLØSNINGER

Dansk Vagt's vagt- og sikkerhedsløsninger er alle certificerede efter standarden ISO 9001:2015